BLOG


Τα οφέλη του Miha BodytecΓια χρόνια, οι ειδικοί μας έλεγαν ότι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά “ψωμάκια” ή την περιττή κοιλίτσα είναι να επενδύσουμε χρόνο και προσπάθεια στην άσκηση. Να ανεβάζουμε υψηλούς καρδιακούς παλμούς για τουλάχιστον 50 λεπτά, πέντε ημέρες την εβδομάδα. Αυτό δεν ακούγεται υπερβολικά απαιτητικό, ειδικά όταν αναλογιζόμαστε τις πλούσιες ανταμοιβές για την προσπάθειά μας αυτή, από τον μειωμένο κίνδυνο ασθενειών έως τη βελτίωση της διάθεσης και την καλύτερη αυτοπεποίθηση.

Στον κόσμο του Miha Bodytec, σε έναν εντελώς φρέσκο και καινοτόμο τρόπο άσκησης, μπορούμε να επιτυγχάνουμε τα αποτελέσματα και να πετυχαίνουμε σε λίγα λεπτά αυτό που με την παραδοσιακή γυμναστική θα απαιτούσε ώρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι στην πραγματικότητα 20 λεπτά την εβδομάδα. Μια εύκολη λύση για εκγύμναση στον πολυάσχολο τρόπο ζωής του καθημερινού ανθρώπου.

Αυτό συμβαίνει χάρη στην ένταση του προγράμματος, η οποία βασίζεται σε μια μορφή τεχνολογίας ηλεκτρικής διέγερσης των μυών (EMS). Οι ηλεκτρονικοί παλμοί εξασφαλίζουν με μοναδικό τρόπο ότι το 90% των μυϊκών ινών του σώματος ενεργοποιούνται ταυτόχρονα. Ακόμα και με μερικές ασκήσεις χαμηλής έντασης έχετε μια εξαιρετικά αποτελεσματική προπόνηση σε όλο το σώμα.

Και τα οφέλη συνεχίζουν! Με το Miha Bodytec αισθάνεστε λιγότερη δυσκαμψία και παράλληλα αυξημένη τόνωση και αντοχή. Η άσκηση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση του πόνου, την ελάφρυνση του οσφυϊκού πόνου της κάτω πλάτης καθώς και τη μείωση του λιπώδους ιστού. Επιπλέον, επειδή το Miha Bodytec δεν χρησιμοποιεί βάρη, δεν ασκείται πίεση στις αρθρώσεις και τους τένοντες και ο κίνδυνος τραυματισμού είναι ελάχιστος. Το πρόγραμμα φυσικά μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας π.χ. πόδια, στήθος κ.λπ.

Αν και η έννοια του EMS μπορεί να φαίνεται λίγο high-tech και φουτουριστική, τα πρώτα τεστ με μυϊκή διέγερση διεξήχθησαν το 1902. Ενώ παραδοσιακά χρησιμοποιείται στη θεραπεία και την αποκατάσταση της μυϊκής ατροφίας και ανισορροπίας αλλά και από τους αθλητές για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Έχοντας ήδη αποδειχθεί μια πολύ επιτυχημένη μέθοδος στο εξωτερικό, το Miha Bodytec αρχίζει τελευταία να αποκτά φανατικό κοινό και στην Ελλάδα. Τα πρώτα γυμναστήρια Miha Bodytec στην χώρα μας έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό το οποίο κατατάσσει πλέον την συγκεκριμένη μέθοδο ως σημαντικό μέρος στον κόσμο της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Το Miha Bodytec είναι μια μορφή άσκησης ιδανική για άτομα ηλικίας μεταξύ 18 και 75 ετών τα οποία επιθυμούν να φτιάξουν το σώμα τους αλλά και την διάθεσή τους. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς τότε επικοινώνησε τώρα με το VIP MIHA και κλείσε εντελώς δωρεάν την πρώτη συνεδρία!